Oj vad många ni är…!

Vad många ni är som tittar in här fastän jag inte skriver något… Jag får dåligt samvete…
Men jag hittar inte riktigt inspirationen att skriva…

Kan ändå berätta att jag kämpar på med vikten. Gick upp lite till efter jag skrev förra inlägget. Som mest visade vågen 72,4 vilket är det mesta jag någonsin vägt. Innan var rekordet 72 och det var från 1998, vilket man kan se här.
Nu gäller det väl att försöka förlåta sig själv för att man ställt till det så här och rätta till det. Fast det är inte lätt… 70,8 visade vågen i morse. Jättebra, visst, men som jag har fått kämpa i två veckor för att tappa de hektona… Det går inte lika lätt som när jag var yngre.

På jobbet är det hemskt just nu. Med stress och övertid. Vi går en utbildning på jobbet nu som det ska skrivas prov på om en dryg vecka. Den är inte lätt, snarare halvt omöjlig att ens börja förstå, och inte särskilt intressant heller så det är riktigt tungt. Jag pluggar före jobbet och efter jobbet nästan varje dag och har dessutom varit tvungen att jobba över flera av dessa dagar med mitt vanliga jobb. Energin att träna utöver detta har varit rätt låg kan jag säga, men det har åtminstone blivit två poweryogapass i veckan, 75 minuter + 80 minuter. 

Det enda positiva är att jag inte hunnit äta så mycket. Vilket å andra sidan inte alls är bra naturligtvis eftersom det då lätt blir fel mat när man väl äter istället. Fast vissa dagar har jag ändå vägrat äta onyttiga saker vilket fått till följd att det ibland gått så mycket som 20 timmar mellan det att jag ätit något, bara druckit vatten.

Så jaa.. nää ni hör ju själva vilken bra inspirationskälla jag är just nu…

Kram på er i alla fall förstås! 🙂

Annonser

2 svar till “Oj vad många ni är…!

  1. Försök och se det ”braiga” i att hinna med Yoga trots jobbet! 🙂

    Kram

  2. jamen det blir ju skit ibland, men jag tror att du fixar det…..huvudsaken är ju att du mår bra…kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s